Vad är viktigt när man kombinerar sovrum och badrum?

Observera rymden och känslan. Om du omedelbart har en trevlig känsla av tillfredsställelse och säkerhet, så fungerade det. Det beror inte nödvändigtvis på storleken, utan på den funktionella generositeten. Många spegeldörrar som är integrerade i badrummet, till exempel från sovrummet (om möjligt), är inte bara fantastiska att se utan också mycket fördelaktiga. Du kan sedan använda ett speglat inbyggt skåp för att montera en reflekterande yta mittemot ingången för att förstora rummet.

Anslut färger …

Att ha ett föremål hälften i badrummet och hälften i sovrummet hjälper också. Detta är i mitten och nära när det betraktas från båda sidor och får inget rum att se mindre ut. När det gäller väggbeklädnader i sovrummet, bör du vara försiktig med tapeter. Du kan enkelt infoga samma färg som sovrummets tapeter i ditt badrum. Om du inte använder samma nyans kan det egna badrummet snabbt gå förlorat. Vägg tapeter rekommenderas vanligtvis inte. Dessa kan förstöras av fukten och lämna fula fläckar. Om du inte använder speciella tapeter som också är lämpliga för fuktiga rum.

Ljus sätter scenen …

Takfönster ger mycket naturligt ljus som för den öppna och fräscha naturen närmare rummet. Krämiga och mjuka färger ger badrummet en vänlig och lugn ton medan golvet kan se neutralt ut. Marmor, kakel, glas och speglar kan hjälpa dig att ge ditt badrum den perfekta lyx som du vill att det ska vara. Atmosfären och den perfekta belysningen är nästan det viktigaste när det gäller skönhet. Utan bra belysning kan atmosfären snabbt bli tråkig och kall. Därför bör det planeras väl och genomföras därefter.
Med badrumsrenovering till bostadsbadrum!
Bad och sova som aldrig förr …

Kontakta oss för stamrenovering i Stockholm idag!