Renovera badrummet

Att renovera ett badrum är inte ett enkelt jobb. Det finns mycket som går in i det. Kostnaderna för att renovera ett badrum ligger i genomsnitt mellan 25 000 och 120 000 kronor. Hur höga kostnaderna blir beror främst på personliga önskemål. Naturligtvis spelar också andra faktorer en viktig roll, såsom materialkvaliteten och hantverkarnas expertis. Erfarna hantverkare tar ut en högre timavgift.
Vi är specialiserade på stambyte men i detta så ingår också badrumsrenoveringar. Vi använder alltid de bästa materialen och har de bästa hantverkarna internt. Vill du också renovera ditt badrum? Vi hjälper dig gärna!
Våra hantverkare har nyligen genomfört dussintals projekt. Nyfiken vad det kommer att kosta? Gör ett möte omedelbart. Vi gör ett skräddarsytt erbjudande helt gratis.

Renovera badrummet

Vi råder alltid våra kunder att upprätta en budget och en önskelista så att vi tillsammans kan se vad som är möjligt inom budgeten. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom badrumsrenovering vet vi hur man ger rätt råd.

Kostnad för badrumsrenovering

Kostnaderna kan variera enorma. Det är därför vi alltid bokar en tid så att en av våra kollegor kan se över situationen på plats. Vi förbereder sedan en offert. Allt diskuteras tydligt så att du inte kommer att mötas av överraskningar. Våra priser och arbete är fasta, så du har också säkerhet att allt utförs för det överenskomna beloppet.
Vi använder alltid endast högkvalitativa material. Vår prioritet är kvaliteten på arbetet. På så sätt kan vi garantera kunden att de kan använda badrummet i flera år utan problem. Till exempel: kvaliteten på det lim som används vid installationen av plattorna har stor inverkan på livslängden. Så snart det använda materialet inte är av hög kvalitet kommer du att uppleva många problem på kort tid.

Färdiga projekt

Vi har nyligen genomfört dussintals projekt i Stockholms-området. Har du frågor om vår metod? Eller vill du boka tid direkt? Kontakta oss gärna! Vi hjälper dig gärna med ditt stambyte i Stockholm!