Kraftigt regn och ditt hem under vatten?

Tunga åskväder, vi måste ta itu med mer och mer. Somrarna blir varmare och tyvärr i vårt klimat växlas de oftare med åska och kraftiga regnskurar. Kanske bra för trädgården, men det kan också få obehagliga konsekvenser, till och med dödliga om det finns blixtnedslag eller fallna träd som hamnar på vägar.

Åskväder åtföljs av mycket regn som faller ner på mycket kort tid. Flödeshastigheten för ditt avloppssystem når den röda. Det är mycket viktigt att vattnet kan rinna helt genom avloppet och absorberas. Om detta inte längre är möjligt kommer vattnet att stiga upp till ytan och ditt hem eller lägenhet kommer att översvämmas.

Varför kan inte ditt avloppssystem hantera det rikliga vattnet?

När grenar, löv och sand transporteras med i regnvattnet i avloppssystemet. Övervakningsbrunnar kan också bli fulla på detta sätt.
Om ditt avloppssystem är förorenat av överflödiga fettrester, sandavlagringar och strängningar. Föroreningen minskar flödeshastigheten i ditt avloppssystem drastiskt.
Om ditt avloppssystem är defekt. Du kan eventuellt upptäcka det själv med blotta ögat och om inte kommer du säkert att uppleva det av den typiska, obehagliga lukten.

Rengöring av avloppssystemet

Vi råder dig att regelbundet rengöra ditt avloppssystem förebyggande. Speciellt om du ska resa på semester. Du bör inte tänka på att komma tillbaka från semestern och behöva bestämma detta. Låt inte din vackra semester förstöras efteråt med ditt hus eller lägenhet som är under vatten. Ingen förtjänar detta.

Vår avstängningstjänst är specialiserad på rengöring av avlopp och avlägsnande av överflödig smuts. För att upptäcka luktproblem eller defekter i rören använder vi de modernaste detekteringsteknikerna, nämligen rökdetektering eller kamerainspektion. På så sätt når vi platser som du inte kan nå omedelbart och brytningsarbeten undviks.

Vi hjälper dig men gör också mycket mer

Vi hjälper dig omedelbart. Förutom att lösa problem omedelbart kan vi också hjälpa dig att öppna ett skadeståndsanspråk om det täcks av din brandförsäkring.

Vi ger dig råd om förfarandet som ska följas, hur du gör upp anspråket och om du vill, kommer vi att ge expertråd till expertisen. Du är vår kund, du förtjänar vår totala service från A till Ö.
Kontakta oss för stambyte i Stockholm!